Technische diensten

Verzekeringen en financiering

Voor verzekeringen en financiering zit u goed bij AutoSN!

Verzekeringen en financiering nodig? Wij hebben verschillende kanalen om dit, voor uw nieuwe of gebruikte auto, zo goedkoop mogelijk te regelen.  Onze dealers hebben prima contacten,  de beste partij voor uw situatie is snel gevonden. Ruim 70% van alle autobezitters maakt gebruik van een financiering. U kunt gewoon bij uw autoaankoop aangeven of dit geregeld is, of nog ingevuld moet worden.

Wij stellen onze partners graag aan u voor. U kunt er terecht voor alle vormen van financiering, zowel privé als zakelijk.

Verzekeringen tegen gunstige tarieven

Iedere auto moet nu eenmaal verzekerd zijn. Wij hebben met onze partners de zaken voordelig voor u geregeld en tegen gunstige voorwaarden!  Uw eigen AutoSN dealer is het aanspreekpunt bij schade. Hij zorgt dat de auto gerepareerd en afgeleverd wordt én hij regelt alle zaken voor u met de verzekeringsmaatschappij.

Gewoon één adres en één aanspreekpunt voor al uw autozaken!  Da’s lekker makkelijk en wel zo duidelijk!

Vraag uw AutoSN dealer naar de mogelijkheden voor verzekeringen of financiering. Wij bieden bijvoorbeeld een aankoopgarantie uitkering bij total loss, zelfs tot 4 jaar na aankoop!

Laatste nieuws

08 januari 2019

Waardering AutoSN

De BOVAG heeft een zogenaamd ROSA onderzoek laten uitvoeren onder de universele formules om de tevredenheid v d deelnemers te meten.

Lees meer
02 maart 2018
nieuws-mrt18

AutoSN groeit als kool!

AutoSN groeit hard. Afgelopen jaar zijn er 20 leden bijgekomen en ook voor 2018 wordt een sterke groei van het netwerk verwacht.

Lees meer
15 januari 2018

Sterk in elk merk

Alle AutoSN dealers zijn sterk in alle merken! Met alle onderhoudsgegevens en onderdelen van ...inderdaad ... elk merk

Lees meer

Waarom AutoSN?

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant moet zich er thuis willen voelen en ook graag weer terugkomen. In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit! Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor zakelijke klanten een aantrekkelijk alternatief.

  • De beste persoonlijke service
  • Veel vestigingen in Nederland
  • Scherpe prijzen
Lees meer

Zoek uw dealer

Vind uw dealer