Technische diensten

voor leaserijders hét adres!

 

Rijdt u in een leaseauto?

 

 

 

Centrale afspraken leaserijders:  Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor de leaserijder een aantrekkelijk alternatief. We zijn een goed en betrouwbaar adres voor leaserijders voor onderhoud en de (APK)keuringen van uw auto.  En dat geldt simpelweg voor alle merken.

Voor bijna alle leasemaatschappijen mogen wij het onderhoud aan uw leaseauto uitvoeren. Wij bieden een haal- en brengservice én de optie: directe service, ingeval van kleine reparaties of veiligheidszaken.

Leaserijders met een 2e auto

Voor leaserijders, die ook een privéauto bezitten, gelden aantrekkelijke voorwaarden indien de auto’s tezamen worden aangeboden voor onderhoud!

 

Alle merken!      

Al onze AutoSN dealers zijn onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken en werken met originele merkonderdelen. Bezoek de Autoservice Netwerk dealer bij u in de buurt! Klik op de dealerkaart, button  hierboven, kies uw dealerlocatie en maak een afspraak voor uw auto!  Zo simpel kan een goede keuze zijn!

De (lease)auto kan niet worden gemist?

Geen probleem, met onze leenauto bent en blijft u altijd mobiel! De leenauto kunt u de gehele dag gebruiken! Indien u wilt wachten is er bij de meeste AutoSN dealers een wachtruimte aanwezig met Wi-Fi en koffie / thee.  Zo kunt u desgewenst uw wachttijd nuttig besteden.

Autoservice Netwerk;  de partner voor het leasebedrijf en/of fleetowner!  

Voor de leasemaatschappijen bieden wij een compleet servicepakket, we leggen graag uit hoe onze dealers werken en hoe we zorgen dat ons gehele netwerk tegen de juiste voorwaarden de diensten aanbiedt.

informatie voor de leasemaatschappij

 

Laatste nieuws

08 januari 2019

Waardering AutoSN

De BOVAG heeft een zogenaamd ROSA onderzoek laten uitvoeren onder de universele formules om de tevredenheid v d deelnemers te meten.

Lees meer
02 maart 2018
nieuws-mrt18

AutoSN groeit als kool!

AutoSN groeit hard. Afgelopen jaar zijn er 20 leden bijgekomen en ook voor 2018 wordt een sterke groei van het netwerk verwacht.

Lees meer
15 januari 2018

Sterk in elk merk

Alle AutoSN dealers zijn sterk in alle merken! Met alle onderhoudsgegevens en onderdelen van ...inderdaad ... elk merk

Lees meer

Waarom AutoSN?

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant moet zich er thuis willen voelen en ook graag weer terugkomen. In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit! Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor zakelijke klanten een aantrekkelijk alternatief.

  • De beste persoonlijke service
  • Veel vestigingen in Nederland
  • Scherpe prijzen
Lees meer

Zoek uw dealer

Vind uw dealer