Technische diensten

detail-lease-info

Dealereisen

De AutoSN leden moeten vanzelfsprekend voldoen aan de toetredingseisen, welke worden gecontroleerd en bewaakt. Alle leden zijn BOVAG lid en beschikken over het “in de cloud” offerte systeem MiCheck en hebben  uiteraard een ROB aansluiting.  AutoSN leden zijn in staat om, mede door dit systeem, onderhoud en reparatie voor alle merken uit te voeren.

MiCheck / landelijke afspraken

Alle AutoSN dealers werken met het open calculatie systeem “MiCheck“, waarmee transparantie is gewaarborgd in alles wat wordt gedaan. Alle afspraken met de verschillende leasemaatschappijen zijn bij alle leden beschikbaar en via MiCheck ook gewaarborgd!

De AutoSN dealer beschikt hierdoor niet alleen over de technische informatie van alle merken, maar ook over alle onderdeel  informatie. Zowel origineel alsook alternatief. En alternatieve onderdelen of zelfs groene delen, worden aangeboden als u als klant (particulier of zakelijk) daarvoor kiest.

Een netwerk dus dat uitstekend past bij de consument of fleetowner, die simpelweg een goed en betaalbaar adres zoekt voor zijn of haar auto!

Wanneer u als fleetowner/leasemaatschappij zelf gebruik maakt van MiCheck Fleet is vooraf detailinformatie van elk werkplaatsbezoek mogelijk, transparanter kan niet. Geen verrassingen voor de leaserijder, maar ook geen verrassingen voor de leasemaatschappij!

Heeft u geen MiCheck Fleet, ook geen probleem, want we kunnen u – bij een offerte – een link of mail, sturen waarmee u de complete werkzaamheden in uw webbrowser of in uw mail kunt bekijken en bij een akkoord zijn wij in staat om deze gedetailleerde offerte om te zetten in de u bekende ROB codes en bijbehorende bedragen.

Gewoon eerlijk en goed!

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant moet zich er thuis willen voelen en ook graag weer terugkomen.  Hier is het vaak de eigenaar van het bedrijf die nog actief meewerkt en dat voelt de klant. We houden van no-nonsene aanpak en een warme relatie met onze klanten.  Gewoon eerlijk en goed dus.

Kosten sparen

Standaard gaan we uit van de originele merkonderdelen. Onze kracht is dat we de operationele kosten verder kunnen verlagen door zoals hierboven reeds aangegeven,  bijvoorbeeld buiten de garantieperiode goedkopere, alternatieve onderdelen aan te bieden en voor sommige delen zelfs groene delen (gebruikte delen, maar goed te gebruiken, bijv. plaatwerk).   In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit!

Voor elk bedrijf dat MVO hoog in het vaandel heeft staan een goed geluid en voor een leasemaatschappij dubbel interessant vanwege het lagere kostenplaatje.

Hoewel we snel een nog dichter  netwerk willen aanbieden, zijn de huidige 63  locaties ( september 2017 ) al behoorlijk goed verdeeld in Nederland.

Er is dus altijd wel een AutoSN locatie in de regio! 

 

Bent u als fleetowner/leasemaatschappij geïnteresseerd om met AutoSN samen te werken?

Neemt u  dan svp   contact met ons op en wij leggen u graag onze mogelijkheden (o.a SLA) voor!

 

Laatste nieuws

08 januari 2019

Waardering AutoSN

De BOVAG heeft een zogenaamd ROSA onderzoek laten uitvoeren onder de universele formules om de tevredenheid v d deelnemers te meten.

Lees meer
02 maart 2018
nieuws-mrt18

AutoSN groeit als kool!

AutoSN groeit hard. Afgelopen jaar zijn er 20 leden bijgekomen en ook voor 2018 wordt een sterke groei van het netwerk verwacht.

Lees meer
15 januari 2018

Sterk in elk merk

Alle AutoSN dealers zijn sterk in alle merken! Met alle onderhoudsgegevens en onderdelen van ...inderdaad ... elk merk

Lees meer

Waarom AutoSN?

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant moet zich er thuis willen voelen en ook graag weer terugkomen. In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit! Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor zakelijke klanten een aantrekkelijk alternatief.

  • De beste persoonlijke service
  • Veel vestigingen in Nederland
  • Scherpe prijzen
Lees meer

Zoek uw dealer

Vind uw dealer