Technische diensten

WAMO Autocentrum EDAM V.O.F.

WAMO Autocentrum is een echt familiebedrijf dat al decennialang bestaat. Met een passie voor Toyota die begin jaren zeventig ontstond, zijn wij sinds 2005 aangesloten bij de VETOS groep ((Verenigde Toyota Specialisten). Wij zijn tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Oosthuizerweg 7
1135 GH, Edam
Nederland

WAMO Autocentrum EDAM V.O.F.

Werkplaats AutoSN voor alle merken

Wij hebben van oudsher veel kennis van o.a. Mercedes, Opel en Renault en Toyota, maar wij onderhouden en repareren, in onze modern ingerichte AutoSN werkplaats in Edam, natuurlijk ook alle overige merken personen- en bedrijfsauto’s! Ook voor schadeherstel en ruitschade kunt u hier goed terecht. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket en hebben een ruime keuze uit gebruikte auto’s. Liever een nieuwe auto? Ook dat is mogelijk bij WAMO Autocentrum. En mocht u een financiering nodig hebben, dan adviseren wij u graag.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben natuurlijk vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website