Technische diensten

Vingerhoets Autobedrijf Bladel

Vingerhoets Autobedrijf Bladel is een hecht familiebedrijf, waar service niet stopt bij de werkplaatsdeur. Wij zijn al jaren PCA-merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën). Tevens zijn wij AutoSN dealer, universeel, met kennis van alle merken.

Bleijenhoek 32
5531 BN, Bladel
Nederland

Vingerhoets Autobedrijf Bladel

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken. Bij Vingerhoets bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare, vaak jonge, occasions. Voor een autoverzekering of een financiering kunt u ook prima bij ons terecht, wij adviseren u graag. Lang voordat de naam en het merk Peugeot haar intrede deed, werd er gesproken over de automerken Simca en daarna Talbot / Chrysler. Voor uw beeldvorming, we spreken hier over maar liefst 4 generaties Vingerhoets geleden. Onder de Peugeot vlag werd het familiebedrijf langzaam, maar zeker fors uitgebreid en met succes. een familiebedrijf en bij Vingerhoets Autobedrijf staan gastvrijheid, service tot aan de deur en verder en kwaliteit nog altijd centraal. Onze lijfspreuk is dan ook niet voor niets ‘4e generatie met 1e klas service!’. No-nonsense, gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij deze unieke snelgroeiende garageformule, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website