Technische diensten

Dé Stadsgarage Auto Tensen

Dé Stadsgarage Tensen is al sinds 1953 actief in de autobranche. Perfect gelegen in de binnenstad van Hoorn zijn wij een compleet service bedrijf, PCA-merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken. Naast onze vestiging in Hoorn zijn wij ook gevestigd in Enkhuizen.

Dampten 6
1624 NR, Hoorn
Nederland

Dé Stadsgarage Auto Tensen

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze uiterst modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken. Bij Tensen bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. En heeft u een occasion online gevonden, wij regelen graag de rest. Wij zorgen voor de beste prijs, inspectie, keuring en transport. Simpel en geen gedoe! Naast onze reguliere diensten kunt u hier ook terecht bij schade aan uw auto. Wij taxeren en repareren de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Gewoon Goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website