Technische diensten

PCA Zuidplas

PCA Zuidplas is een vertrouwd adres en hét Peugeot gezicht voor Zevenhuizen en omstreken. Wij staan voor hoge kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke benadering van onze klanten. Wij zijn in 2017 toegetreden tot de PCA groep (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en zijn tevens AutoSN dealer geworden, universeel met kennis van alle merken.

Dorpsstraat 38
2761 AE, Zevenhuizen
Nederland

PCA Zuidplas

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze uiterst modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Service verlenen, verbeteren én kwaliteit leveren is voor ons vanzelfsprekend, het is gewoon ons werk! Naast schadereparaties en taxaties kunt u hier goed terecht voor klein-schadeherstel. Dat betekent dat u kleine schades ook tegen kleine prijzen kunt laten herstellen. Dit zijn bijvoorbeeld: deukjes, krasjes, sterretjes, scheurtjes en gaatjes in bumpers, dashboard en in de bekleding. Tevens kan uw auto ontgeurt worden. En voor grotere schades zorgen wij dat u altijd mobiel blijft, informeer eens naar de mogelijkheden. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website