Technische diensten

NIVO-BOXTEL BV

Autobedrijf NIVO Boxtel is al jaren een betrouwbare partner als het gaat om verkoop en onderhoud van Peugeot. Naast PCA merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) zijn wij als AutoSN dealer universeel en hebben kennis van alle merken.

Boseind 1
5281 RM, Boxtel
Nederland

NIVO-BOXTEL BV

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. In onze showroom op de 1e etage vindt u een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions, in elke prijsklasse. Tevens hebben wij een mooie mix van Renaultmodellen voor u staan. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste auto. Naast onze reguliere diensten kunt u hier goed terecht voor schade aan uw auto. Wij taxeren en repareren de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij deze unieke snelgroeiende garageformule, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website