Technische diensten

Hommel Autobedrijven

Hommel Autobedrijven is al ruim veertig jaar actief in de autobranche en heeft veel kennis van de merken Toyota, Daihatsu en Suzuki. De uitbreiding naar VETOS was daarom een logische stap om als Toyota specialist de klanten nog meer te kunnen bieden. Wij zijn tevens AutoSN dealer geworden, op onze locatie Penningweg 1 kunt u terecht voor alle merken. Kortom: wij bieden het allerbeste voor elke auto!

Handelsweg 5
4879 AJ, Etten-Leur
Nederland

Hommel Autobedrijven

Werkplaats AutoSN voor alle merken

U kunt bij Hommel Autobedrijven op de locatie Handelsweg 5 terecht voor onderhoud en reparatie van uw Toyota, Daihatsu en Suzuki. Nieuw en gebruikt. Onze monteurs zijn opgeleid tot specialist Toyota, Daihatsu en Suzuki.

In de werkplaats locatie Penningweg 1 bent u welkom met alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk. Bij ons familiebedrijf is uw auto in goede handen. Wij zijn erg blij met de hoge waardering van onze klanten! Wij staan bekend om de  beste service, kwaliteit, snelle levering, zijn gastvrij en wij zorgen dat u snel weer mobiel bent. En dat tegen interessante prijzen!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!