Technische diensten

Garage Sinonquel

Garage Sinonquel heeft een ruime ervaring opgebouwd in Willebroek en omgeving en was tot en met 2017 officieel Citroën dealer. Vanaf 1 januari 2018 maken wij deel uit van PCA, een netwerk van onafhankelijke verdelers en herstellers van Peugeot en Citroën, actief in België en Nederland. Tevens zijn wij AutoSN (Autoservice Netwerk) dealer geworden, universeel met kennis van alle merken. Onze garage is compleet en klaar voor de toekomst.

Ten Bergstraat 2
2830, Willebroek
België

Garage Sinonquel

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats kunt u, naast onderhoud en herstellingen van Citroën en Peugeot, natuurlijk ook terecht voor alle andere merken. Bij Garage Sinonquel bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe wagens en betrouwbare tweedehandswagens. Wij hebben toegang tot de PCA aankoopcentrale, training en technische informatie. Zo zorgen wij voor de juiste kennis en een betaalbare service. Bij schade aan uw auto taxeren en herstellen wij de schade. Een ster in uw ruit? Ook geen probleem, wij zorgen dat u snel weer mobiel bent. Bij Garage Sinonquel maken wij graag tijd voor u, uw auto en al uw mobiele wensen. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en uitstekend geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

 

onze PCA website