Technische diensten

8.4
Garage Van der Sijpe BVBA

Garage Van Der Sijpe BVBA is een dynamisch bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het onderhoud en herstellingen van Peugeot en Citroën. Aangesloten bij de Nederlandse PCA groep (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën en tevens bij AutoSN (Autoservice netwerk), universeel met kennis van alle merken, is Garage Van Der Sijpe klaar voor de toekomst.

Oudenaardsesteenweg 240
9420, Erpe – Mere
België

Garage Van der Sijpe BVBA

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Wij werken hard aan kostenbeheersing én kwaliteitsverhoging. Hierdoor genieten onze klanten van een betaalbare service. Bij Van Der Sijpe bieden wij u een ruime keuze nieuwe wagens en betrouwbare tweedehands wagens. Bij schade aan uw auto taxeren en herstellen wij, met veel geduld en passie, uw wagen zoals voor het ongeval. En handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen u indien gewenst, voor een meerprijs, een waardige vervangwagen aanbieden. Wij maken gebruik van originele PSA-onderdelen, maar wanneer u verantwoord wilt besparen op onderhoud kunt u ook gebruik maken van goedkopere alternatieven! We adviseren u graag of dit voor uw gebruikssituatie voordelen biedt. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website