Technische diensten

Garage Schel BV

Garage Schel BV is al meer dan 85 jaar een begrip in Angerlo en omgeving. Tevens PCA merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en AutoSn dealer, universeel met kennis van alle merken.

De Koppeling 1
6986 CS, Angerlo
Nederland

Garage Schel BV

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze uiterst modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfswagens. Bij Garage Schel bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Naast onze reguliere diensten, zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van uw caravan en camper. Ons allround autobedrijf beschikt ook over een tankstation en wasstraat waar u dagelijks terecht kunt.

Alles voor uw auto onder één dak. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website