Technische diensten

8.4
Garage Peppino Lommel

Garage Peppino in Lommel, een echt familiebedrijf, is sinds 1966 actief in de automobielsector en begon destijds met de merken Fiat en Lancia. Vanaf 1998 werd Peppino specialist in Peugeot, waarna Citroen volgde. Aangesloten bij de Nederlandse PCA (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën en AutoSN (Autoservice netwerk), universeel met kennis van alle merken, is Garage Peppino klaar voor de toekomst.

Molsekiezel 115
3915, Lommel
België

Garage Peppino Lommel

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Bij Peppino bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe wagens en betrouwbare tweedehands wagens. U kunt natuurlijk steeds rekenen op ons vakkundig advies! Een auto kopen doe je niet zomaar. Er is geld voor nodig, wat je vaak moet gaan lenen. En omdat niet iedereen een gul familielid heeft hebben wij in Alpha Credit een partner gevonden die dit goed en voordelig kan en de wereld van de auto’s kent! Het spreekt vanzelf dat we vervolgens niet alleen graag uw auto willen leveren, maar deze ook graag willen onderhouden en voor u het aanspreekpunt willen zijn voor al uw auto aangelegenheden! Bij schade aan uw auto taxeren en repareren wij uw schade (ook ruitschade) en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Wij maken gebruik van originele PSA-onderdelen, maar wanneer u verantwoord wilt besparen op onderhoud kunt u ook gebruik maken van goedkopere alternatieven! We adviseren u graag of dit voor uw gebruikssituatie voordelen biedt. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website