Technische diensten

8
Garage Mangelschots

Garage Mangelschots is sinds 1971 actief in de automobielsector en gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen van Peugeot en Citroën. Met een jarenlange ervaring in Franse auto’s is Mangelschots sinds 2012 aangesloten bij de Nederlandse PCA (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën). Door de aansluiting bij AutoSN (Autoservice netwerk), universeel met kennis van alle merken, is Garage Mangelschots klaar voor de toekomst.

Garage Mangelschots

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Bij Mangelschots bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe wagens en betrouwbare tweedehands wagens. Bij schade aan uw auto taxeren en repareren wij uw schade (ook ruitschade) en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Een autoverzekering is natuurlijk verplicht, maar dekt lang niet alles……. Bij Mangelschots kunt u daarom uw gewone verzekering uitbreiden met PCA Wegbijstand (uitgebreide mobiliteitsgarantie met Europese dekking) en dit voor een zeer aantrekkelijke prijs! Wij maken gebruik van originele PSA-onderdelen, maar wanneer u verantwoord wilt besparen op onderhoud kunt u ook gebruik maken van goedkopere alternatieven! We adviseren u graag of dit voor uw gebruikssituatie voordelen biedt. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website