Technische diensten

Garage Lavrijsen

Garage Lavrijsen in Geel is een bedrijf met driekwarteeuw ervaring in de autosector. Begonnen als DAF dealer, werd Lavrijsen in 1962 officieel verdeler voor het Franse Peugeot. Daar kwamen, door de jaren heen, de merken Chrysler, Jeep en Dodge nog bij. Wij zijn in 2017 toegetreden tot de PCA groep (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en zijn AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Molseweg 88
2440, Geel
België

Garage Lavrijsen

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze uiterst modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Tevens zijn wij specialist in het onderhouden van de merken Chrysler, Jeep en Dodge. Wij beschikken ook over een eigen takeldienst. Naast onze reguliere diensten kunt u hier ook goed terecht voor scooters. Als Peugeot Scooter dealer bieden wij een ruime keuze aan modellen aan. Bij schade aan uw auto taxeren en repareren wij uw schade (ook ruitschade) en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!