Technische diensten

Garage Florent De Geyndt

Garage Florent de Geyndt is ruim 70 jaar geleden opgericht en een belangrijke speler binnen de Vlaams-Brabantse automobielsector. Vanaf 1 januari 2018 maken wij deel uit van PCA, een netwerk van onafhankelijke verdelers en herstellers actief in België en Nederland. Naast Citroën hebben wij voortaan ook Peugeot als specialisatie. Tevens zijn wij AutoSN dealer geworden, universeel met kennis van alle merken. Wij zijn klaar voor de toekomst.

Bodegemstraat 37
1740, Ternat
België

Garage Florent De Geyndt

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Citroën en Peugeot, natuurlijk alle merken. Bij Garage Florent de Geyndt bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Via PCA hebben wij toegang tot een aankoopcentrale, training en technische informatie. Zo zorgen wij voor de juiste kennis en een betaalbare service. Lage tarieven voor onderhoud en herstel zijn het handelsmerk van PCA en Florent De Geyndt.

Wist u dat wij ook auto’s verhuren? In alle segmenten, voor lange of korte termijn. Onze vloot aan vervangwagens staat er garant voor dat uw mobiliteit steeds behouden blijft. Wij zijn erkend door de meeste maatschappijen en bezitten het Kiwa Pro Label. Dankzij ons professionalisme en jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid en trouw klantenbestand opgebouwd, waarbij een klantgerichte service, gebaseerd op wederzijds, vertrouwen centraal staat. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en uitstekend geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website