Technische diensten

First Class Carservice

First Class Carservice is een universeel autobedrijf met ruime ervaring. Ons enthousiaste team staat dagelijks klaar voor het onderhouden en repareren van uw auto. Wij hebben veel kennis van met name Peugeot en Citroën en maken sinds 2019 deel uit van het PCA netwerk (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën). Om ons bedrijf compleet te maken zijn wij tevens AutoSN dealer geworden, universeel met kennis van alle merken. Wij zijn klaar voor de toekomst.

Rumpsterweg 35
3981 AK, Bunnik
Nederland

First Class Carservice

Werkplaats AutoSN voor alle merken en klassiekers

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats, gevestigd in Bunnik, onderhouden en repareren wij, naast Peugeot, Citroën, Volvo en Ford natuurlijk alle merken. Wij zijn uw partner in mobiliteit; kwaliteit leveren en service verlenen zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten.

Als PCA Merkspecialist zorgen wij ervoor dat de nieuwste technieken bij ons bekend zijn. Ook uw klassieker is bij ons van harte welkom, voor ons een absolute liefhebberij. Wij leveren maatwerk en nemen de tijd voor het vinden van de juiste onderdelen. Kom langs in onze werkplaats, u bent zo weer op weg.

Een betrouwbare occasion: kies AutoSN

Bij First Class Carservice bieden wij u tevens een ruime keuze betrouwbare occasions. Ook kunt u ook een proefrit maken in een auto naar keuze. Wij beschikken tevens over een kentekenloket, na aankoop van een andere auto schrijven wij het kenteken graag voor u over. Vertrouwde service allemaal onder één dak!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA Merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website