Technische diensten

Autobedrijf Wemmenhove

Autobedrijf Wemmenhove is PCA-dealer (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken. Wemmenhove is een hecht familiebedrijf, betrouwbaar, servicegericht en al meer dan 70 jaar een begrip in de regio! Met een eigen lease/verhuurafdeling én een moderne wasstraat

Autobedrijf Wemmenhove

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken! Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen! Naast onze reguliere diensten kunt u hier ook terecht bij schade aan uw auto. Wij taxeren en repareren de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Wij kennen en respecteren al onze klanten, bij ons bent u geen nummer of kenteken. Service verlenen en kwaliteit leveren is voor ons vanzelfsprekend, het is gewoon ons werk! Daarom zijn wij ook AutoSN dealer geworden. Een unieke snelgroeiende garageformule, onafhankelijk (met kennis van alle merken) en natuurlijk aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld.

Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van! 

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk onze occasions , onze lease activiteiten en onze washal, klik op de buttons links

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

naar onze PCA website

APK en goedkopere onderdelen?

Gratis APK? Jazeker, dat kan! Als u uw APK-keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt is…

Lees meer

Uw occasion nog niet gevonden?

Het kan voorkomen dat uw gezochte auto niet binnen onze occasionvoorraad te vinden is. Geef…

Lees meer