Technische diensten

Autobedrijf Webbink

Sinds de oprichting in 1949 is Autobedrijf Webbink een begrip in Vroomshoop. Tot 1976 hebben wij met succes het dealerschap van DAF gevoerd. Daarna zijn wij Toyota dealer geworden en in 2001 aangesloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten). Tevens zijn wij AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Tonnendijk 12-16
7681 BN, Vroomshoop
Nederland

Autobedrijf Webbink

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij natuurlijk alle merken! Tevens zijn wij keuringsstation, airco- en schadespecialist. Voor een nieuwe Toyota of een betrouwbare occasion hoeft u niet ver te zoeken, in onze showroom treft u een ruime keuze aan. Tevens adviseren wij u graag over onze verzekeringen en financieringsmogelijkheden. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

naar onze VETOS website