Technische diensten

Autobedrijf van Dolderen

Autobedrijf van Dolderen is al sinds 1933 een betrouwbaar adres voor een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion. Een no-nonsense bedrijf waar kwaliteit en betaalbare tarieven hand in hand gaan. Wij zijn aangesloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten) en tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Burg. Grothestraat 68
3761 CN, Soest
Nederland

Autobedrijf van Dolderen

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij natuurlijk, naast Toyota’s, ook alle andere merken! Wij zijn tevens gespecialiseerd in Japanse merken. Daarnaast kunt u hier terecht voor een APK, schadeherstel, ruitreparatie en aircoservice. Wij adviseren u graag over onze verzekeringen en financieringsmogelijkheden. Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee leveringsvoorwaarden en garanties van het geleverde werk zijn vastgesteld. Dit geeft voor u als klant extra zekerheid. Wij zijn niet voor niets al sinds 1935 lid van de BOVAG. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

naar onze VETOS website