Technische diensten

Autobedrijf Thalen

Autobedrijf Thalen is al jaren PCA-merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en heeft een goede naam in de regio. Wij zijn tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Moerheimstraat 93
7701 CC, Dedemsvaart
Nederland

Autobedrijf Thalen

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Bij Thalen bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Autobedrijf Thalen is hét adres voor uw auto! No-nonsense, gewoon goed! Download onze speciale app (http://bit.ly/Thalen) en registreer uw kenteken, dan zorgen wij voor de rest. Wij zijn transparant en duidelijk. Naast onze reguliere diensten kunt u hier ook goed terecht voor schade aan uw auto. Wij taxeren en repareren de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website