Technische diensten

8.4
Autobedrijf Stichter BV

Autobedrijf Stichter is al jarenlang bekend als Peugeot dealer in Nieuwveen en omstreken en hebben veel te bieden op het gebied van topkwaliteit producten en een uitstekende service. Om ons bedrijf compleet te maken zijn wij in 2017 toegetreden tot de PCA groep (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en zijn tevens AutoSN dealer geworden, universeel met kennis van alle merken.

Schoterhoek 5
2441 LC, Nieuwveen
Nederland

Autobedrijf Stichter BV

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze uiterst modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. U vindt in onze showroom uiteraard nieuwe Peugeots en uitsluitend occasions die oprecht betrouwbaar zijn. Tevens doen wij er alles aan om u te verzekeren van eerlijk en inzichtelijk onderhoud tegen scherpe prijzen. Voor een taxatie en schadereparatie kunt u hier goed terecht. Heeft u een sterretje in uw voorruit, dan helpen wij u direct. Voor een sterreparatie geldt: hoe sneller de reparatie wordt uitgevoerd des te beter is het resultaat. Hiermee wordt voorkomen dat het sterretje uitgroeit tot een barst met als gevolg dat de hele voorruit vervangen dient te worden. Kom daarom rustig een kijkje nemen in onze showroom of onze werkplaats.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website