Technische diensten

Autobedrijf Statz VOF

Sinds de oprichting in 1986 is Autobedrijf P. Staz een begrip in 's Gravendeel en omgeving. Al weer 25 jaar gevestigd in de Hoekse Waard weten met name de Toyotarijders ons te vinden. Wij zijn aansloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten) en tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Schenkeldijk 61
3295 ED, s'-Gravendeel
Nederland

Autobedrijf Statz VOF

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij natuurlijk alle merken! Naast Toyota hebben wij een passie voor in 4 x 4 voertuigen, voor o.a. Dakar en andere off road evenementen. Tevens zijn wij erkend APK-keuringsstation, airco- en schadespecialist! Een allround autobedrijf met alle diensten onder een dak! Ook kunt u bij ons terecht voor een gebruikte auto of een hagel nieuwe. Wij hebben veel nieuwe modellen van Toyota in onze showroom staan. En indien uw auto er niet bij staat, gaan we graag voor u op zoek.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website