Technische diensten

Autobedrijf Sparidans

Autoreparatiebedrijf Sparidans is in juni 2019 gestart door Harm Sparidans. Hij heeft de werkplaatsactiviteiten overgenomen van Autobedrijf Linden in Someren. Hij staat dagelijks klaar voor het onderhouden en repareren van uw auto. Hij heeft veel kennis van met name Peugeot en Citroën en maakt ook sinds juni 2019 deel uit van de PCA Merkspecialisten (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën). Om zijn bedrijf compleet te maken is hij tevens AutoSN dealer geworden, universeel met kennis van alle merken.

Belleweg 2a
5711 DH, Someren
Nederland

Autobedrijf Sparidans

AutoSN Someren, de werkplaats voor alle merken

Mijn AutoSN werkplaats in Someren is modern ingericht. Voor alle voorkomende werkzaamheden zoals; APK, onderhoud, en reparaties aan uw auto bent u van harte welkom. Tevens ben ik diagnosespecialist, ik ga geen storing uit de weg. Ook andere merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens kunnen hier terecht. Als PCA Merkspecialist zorg ik ervoor dat de nieuwste technieken bij mij bekend zijn. Kom langs in mijn compleet uitgeruste werkplaats, u bent zo weer op weg.

AutoSN voor service en kwaliteit

Ik zal alles in het werk stellen om u goed van dienst te zijn. Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven is de key waar het allemaal om draait! De mensen weten mij al te vinden. En daar ben ik trots op! Ik blijf vernieuwen en investeren in kennis en bv. nieuwe gereedschappen. Ik ben up-to-date geschoold en blijf natuurlijk ook in de toekomst trainingen volgen. Ik vind het belangrijk dat u zich hier thuis voelt. Een kwestie van vertrouwen, daar ga ik voor.

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs in Someren, ik zet graag een stapje extra!

Iedere PCA dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. De leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, ik bied u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Altijd vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven!