Technische diensten

Autobedrijf Linden

Autobedrijf Linden is PCA-merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en een vertrouwd adres in de regio. Wij zijn tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Ter Hofstadlaan 140
5711 VZ, Someren
Nederland

Autobedrijf Linden

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Bij Linden bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare, meestal jonge, occasions. Naast onze reguliere diensten kunt u hier ook goed terecht voor de inrichting van uw bedrijfswagen.

Onderdelen nodig?   U vindt ze in onze webshop.

Bij schade aan uw auto taxeren en repareren wij de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website

AIRCO CHECK

Luchtjes of onvoldoende koelkracht? Maak een aircoafspraak  en we controleren uw airco op juiste werking.…

Lees meer

Vakantie check

Denkt U nog aan de vakantiecheck voordat u met de auto op vakantie gaat? Wij…

Lees meer