Technische diensten

9
Autobedrijf M. Lijzenga

Wanneer het gaat om verkoop en onderhoud van auto’s van de merken Citroën en Peugeot is Autobedrijf Lijzenga Damwoude al jaren een begrip in de regio. Wij hebben een groot klantenkring in Noord-Oost Friesland. Met ons deskundig team staan wij elke dag voor onze klanten klaar. Daarnaast zijn wij AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Conradi-Veenlandstrjitte 120
9104 BN, Damwâld
Nederland

Autobedrijf M. Lijzenga

Werkplaats AutoSN voor alle merken

Dankzij de jarenlange ervaring wordt Autobedrijf Lijzenga met recht de specialist op het gebied van Franse auto’s genoemd. Wij zijn dan ook al jaren PCA-dealer (Specialist in Citroën en Peugeot). Natuurlijk is ook ieder ander merk van harte welkom bij ons familiebedrijf in Damwoude. In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden wij alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Onze vakbekwame monteurs en de modernste diagnose apparatuur staan garant voor gedegen onderhoud. Bij schade aan uw auto taxeren en repareren wij de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Met 100 kwaliteitoccasions hebben wij een ruim aanbod auto’s tegen een acceptabele prijs, die altijd geleverd worden met een nieuwe APK. Met diverse afleverpakketten kunt zelf kiezen waar u wel en niet voor wil betalen bij de aanschaf van een andere auto! Benieuwd? Wij helpen u graag bij het vinden van een nieuwe auto.

U bent van harte welkom in Damwoude bij Autobedrijf Lijzenga

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij deze unieke snelgroeiende garageformule, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website

 

Nieuw logo

Autobedrijf Lijzenga heeft een nieuw logo sinds januari 2018!

Lees meer

Restauratie Citroën HY

Voor het unieke Kâld Kletske bier gaat Autobedrijf Lijzenga een Citroën HY restaureren en ombouwen tot promotie…

Lees meer