Technische diensten

Autobedrijf Koopman Immink

Autobedrijf Koopman Immink is in 2015 gestart door Karl Koopman en Kees Immink in Heerhugowaard nadat de plaatselijke dealer zijn deuren sloot. Wij zijn aansloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten) en zijn zowel Toyota als Fiat specialist. Ook zijn wij AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Autobedrijf Koopman Immink

Werkplaats AutoSN voor alle merken

Ons team onderhoudt en repareert, in onze modern ingerichte AutoSN werkplaats, naast Toyota en Fiat, natuurlijk ook alle overige merken! Wij zijn een no-nonsense bedrijf waar kwaliteit en betaalbare tarieven hand in hand gaan. Tijdens een ‘grotere’ reparatie of schadeherstel kunt u gratis gebruik maken van vervangend vervoer. Bij ons bent en blijft u altijd mobiel. U kunt hier ook terecht voor een APK, aircoservice (STEK-erkenning) en winterbanden! Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben natuurlijk vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

naar onze VETOS website

9-persoons bus

Autobedrijf Koopman Immink verhuurt u graag een ruime 9 persoons bus. Ideaal voor vakantietripjes, familie…

Lees meer