Technische diensten

Autobedrijf Jansen Arnhem

Autobedrijf Jansen, opgericht door de broers Jos en Wim Jansen, is al ruim veertig jaar actief in de autobranche en heeft veel kennis van de merken Mazda en Citroën. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in Doorwerth maar is inmiddels al jarenlang gevestigd in Arnhem. Om onze kennis verder uit te breiden zijn wij PCA-merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) én AutoSN dealer geworden, universeel met kennis van alle merken. Kortom: wij bieden het allerbeste voor elke auto!

Vlamoven 28
6826 TN, Arnhem
Nederland

Autobedrijf Jansen Arnhem

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Mazda en Citroën, natuurlijk alle merken. Bij Jansen besteden wij veel zorg aan uw auto. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto in topconditie is en blijft! Tevens hebben wij een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Bent u al bekend met onze omruilservice? Ooit ontstaan voor onze oudere klanten, maar geldt inmiddels voor al onze klanten. Wij halen uw auto bij u op voor een servicebeurt en brengen de auto weer netjes bij u thuis. Bij ons altijd gratis vervangend vervoer, inspectie en prijsopgave vooraf. Goede service tegen concurrerende prijzen. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website