Technische diensten

8
Autobedrijf Jan Bakkes b.v.

Autobedrijf Jan Bakkes heeft in ruim veertig jaar in Midden-Limburg een gedegen reputatie opgebouwd bij zijn klanten. Wij zijn gespecialiseerd in Toyota en Daihatsu en aangesloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten). Tevens zijn wij AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Roermondseweg 16
6061 GB, Posterholt
Nederland

Autobedrijf Jan Bakkes b.v.

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij natuurlijk naast Toyota’s en Daihatsu’s, alle merken! Service verlenen, verbeteren én kwaliteit leveren is voor ons vanzelfsprekend, het is gewoon ons werk! Het constant verbeteren van onze service door samenwerking en terugdringen van verspilling, volgens de Japanse aanpak – het Kaizen – zit in ons DNA. Of dat nu gaat om een APK, ruitreparatie en –vervanging, aircoservice of banden: wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit, lage kosten en levering op tijd!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. De leveringsvoorwaarden en garanties van het geleverde werk zijn vastgesteld. Dit geeft voor u als klant extra zekerheid. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

naar onze VETOS website