Technische diensten

Autobedrijf Greijmans

Voor de gehele regio Zuidoost Brabant en Midden-Limburg is Autobedrijf Greijmans de merkspecialist voor Toyota. Wij maken niet voor niets deel uit van het VETOS (Verenigde Toyota Specialisten) netwerk. Tevens zijn wij AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Nieuwendijk 58
5591 JK, Heeze
Nederland

Autobedrijf Greijmans

Werkplaats AutoSN voor alle merken

Wij onderhouden en repareren, in onze modern ingerichte AutoSN werkplaats in Heeze, natuurlijk Toyota’s maar ook met alle overige merken kunt u hier terecht. Voor een nieuwe Toyota of een betrouwbare Toyota occasion hoeft u niet ver te zoeken, in onze showroom treft u een ruime keuze aan. Wij beschikken tevens over een uitgebreid dienstenpakket.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij deze unieke snelgroeiende garageformule, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website