Technische diensten

Autobedrijf de Wildt

Autobedrijf De Wildt bestaat al meer dan 65 jaar. Een no-nonsense bedrijf waar kwaliteit en betaalbare tarieven hand in hand gaan. Wij zijn aangesloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten) en tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Venneperweg 389 - 391
2153 AA, Nieuw Vennep
Nederland

Autobedrijf de Wildt

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats in Nieuw Vennep, onderhouden en repareren wij Toyota’s en het merk Lexus en natuurlijk ook alle overige merken! Wist u dat wij ons specialisme hebben uitgebreid met diverse andere Japanse merken? Wij bieden een zeer uitgebreid dienstenpakket voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor ruitschade en ruitvervanging kunt u hier ook prima terecht, wij zijn niet voor niets een Autotaalglas Service punt! Schade? Ook dat kunnen wij regelen, van schadetaxaties tot en met schadereparaties, alles onder één dak!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben natuurlijk vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website