Technische diensten

Autobedrijf de Lijnbaan

Autobedrijf De Lijnbaan startte in 1989 in Heemskerk aan de Lijnbaan. De vertrouwde naam is gebleven en inmiddels zijn wij al geruime tijd gevestigd in Castricum. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in Toyota en hebben een brede klantenkring opgebouwd. Niet voor niets zijn we aangesloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten). Wij zijn tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Stetweg 66
1901 JG, Castricum
Nederland

Autobedrijf de Lijnbaan

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Toyota’s, natuurlijk ook alle andere merken. Tevens zijn wij keuringsstation, aircospecialist (Stek) en kunt u hier terecht voor een schadetaxatie en schadereparatie. Voor een nieuwe Toyota of een betrouwbare occasion hoeft u niet ver te zoeken, in onze showroom treft u een ruime keuze aan. Wij beschikken tevens over een uitgebreid dienstenpakket voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website