Technische diensten

Autobedrijf De Groot

Autobedrijf de Groot is een hecht familiebedrijf en heeft al meer dan 45 jaar ervaring in de autobranche. Sinds 1983 heeft o.a. het Franse merk Peugeot geen geheimen meer voor ons. Persoonlijke benadering van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Wij zijn in 2017 toegetreden tot de PCA groep (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en zijn tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Steenweg 1
5156 CP, Oudheusden
Nederland

Autobedrijf De Groot

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze uiterst modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Service verlenen, verbeteren én kwaliteit leveren is voor ons vanzelfsprekend, het is gewoon ons werk! Ook voor verhuur of leasing voor lange en/of korte termijn kunt u hier terecht, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bij schade aan uw auto taxeren en repareren wij uw schade en ook ruitschade. Voor een sterreparatie geldt: hoe sneller de reparatie wordt uitgevoerd des te beter is het resultaat. Uw verzekering vergoedt meestal de complete kosten van een sterreparatie. Wij handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website