Technische diensten

8.8
Autobedrijf de Bult

Autobedrijf de Bult is een modern autobedrijf en aansloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten). Tevens zijn wij AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Het Rif 1
8321 DS, Urk
Nederland

Autobedrijf de Bult

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Toyota, natuurlijk ook alle andere merken! Wij zijn al jaren dé schadespecialist uit Urk. Ook beschikken wij over een complete spuitcabine waardoor wij elke auto in de originele kleur kunnen spuiten. Schade? Voor u vervelend, voor ons gewoon ons werk. Wij zorgen ervoor dat u snel weer mobiel bent. De gehele schadeafhandeling nemen wij u graag uit handen. U kunt hier ook prima terecht voor een betrouwbare occasion, een onderhoudsbeurt of een lekke band, onze wachttijden zijn kort.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

naar onze VETOS website