Technische diensten

Autobedrijf DAB

Autobedrijf DAB is al jaren PCA-merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en bekend in de regio. Tevens zijn wij AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Noarderein 7
9289 LG, Drogeham
Nederland

Autobedrijf DAB

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Bij DAB bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Wij hebben ook mogelijkheden auto’s te bergen en worden door verschillende maatschappijen ingezet. Verder is er een ruime parkeerplaats en een tankstation waar u altijd terecht kunt. DAB is hét adres voor uw auto! No-nonsense, gewoon goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij deze unieke snelgroeiende garageformule, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website