Technische diensten

Autobedrijf Brouwer

Autobedrijf Brouwer – een echt familiebedrijf - bestaat al sinds 1972. Een no-nonsense bedrijf waar kwaliteit en betaalbare tarieven hand in hand gaan. Wij zijn aansloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten) en tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Hoofdstraat 38
7981 AB, Diever
Nederland

Autobedrijf Brouwer

Werkplaats voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats, in Diever, onderhouden en repareren wij, naast Toyota, natuurlijk ook alle overige merken! Tevens zijn wij keuringsstation, airco- (STEK-erkenning) en schadespecialist! Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u hier goed. Wij hebben natuurlijk vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website