Technische diensten

Auto Service Klumpers

Al sinds de oprichting in 1998 is Auto Service Klumpers een begrip in de regio. Wij staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn lid van de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten) en tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Klavermaten 1
7472 DD, Hof van Twente - Goor
Nederland

Auto Service Klumpers

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij natuurlijk alle merken! Bij Auto Service Klumpers bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Goedkopere onderdelen? Wanneer een auto op leeftijd begint te raken en buiten de fabrieksgarantie valt, is het soms financieel beter om goedkopere vervangende onderdelen of ruilonderdelen te gebruiken. Zelfs gebruikte onderdelen behoren tot de mogelijkheden. Deze goedkopere onderdelen voldoen aan de eisen van de fabrikant en mogen dus gewoon gemonteerd worden! Wij informeren u graag over deze mogelijkheden en adviseren u graag!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij deze unieke snelgroeiende garageformule, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. De leveringsvoorwaarden en garanties van het geleverde werk zijn vastgesteld. Dit geeft voor u als klant extra zekerheid. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

naar onze VETOS website