Technische diensten

AutoSN lid worden

Lid worden van Autoservice Netwerk?

Wilt u de voordelen van een garageformule, maar toch de vrijheid van het eigen ondernemerschap?

Word dan lid van Autoservice Netwerk (AutoSN) en ervaar de voordelen van ons lidmaatschap, zoals aantrekkelijke inkoopkanalen zonder gedwongen winkelnering, een op u afgestemde marketingaanpak, het hebben van  technische onderhoud/reparatie informatie van alle merken én toegang tot de bestaande afspraken met leasebedrijven en fleetowners.

U moet dan wel voldoen aan een aantal kwalitatieve voorwaarden, die we graag met u willen bespreken.

 

U blijft baas in eigen huis!

AutoSN is een unieke garageformule met veel keuzevrijheid voor de leden.  Natuurlijk hebben we regels hoe we met de leasemaatschappijen omgaan en hoe er gefactureerd wordt, maar het bedrijf bepaalt in principe zelf waar wat wordt aangekocht. We kennen geen gedwongen winkelnering voor onderdelen, olie of andere autozaken.

Wél zijn prima raamafspraken beschikbaar op grond waarvan gunstig kan worden ingekocht.

We kennen geen lange termijn contracten, maar een afspraak welke jaarlijks opzegbaar is. Dat is transparant.

Wat leveren we:

 • een netwerk van gelijksoortige bedrijven om problemen mee te delen en samen op te lossen, mede dankzij de communicatie via ons intranet.
 • marketing aanpak en materialen voor leasecontacten en voor het benaderen van private klanten
 • uitstraling Autoservice Netwerk mogelijkheden, vlaggen, logo’s, APK oproepkaarten, advertenties en alles wat daar tussen zit.
 • gezamenlijke inkoopmogelijkheden met elkaar delen (vrije keus per lid)
 • ondersteuning bij benaderen van de doelgroepen in uw regio

 

Welke verplichtingen kennen we:

 • navolgen van de geldende lease-afspraken
 • het gebruiken van het MiCheck offerte systeem, voorzien van MiQuote, Tec Manual en Tec Adjust. (hierdoor kan elke AutoSN dealer een offerte maken voor leasebedrijven, voor particulieren én beschiken over alle technische informatie en afstelgegevens. De offerte wordt door het systeen automatisch gevuld met de originele onderdeel nummers en onderdeelprijzen)
 • naast originele onderdelen ook actief alternatieve onderdelen aanbieden
  (hebben we meerdere mogelijkheden voor, inclusief een aantrekkelijke bonusuitkering voor de groep deelnemende dealers)
 • voldoen aan de toetredingsvoorwaarden, die zijn bepaald in de afspraken voor De Kwaliteitsdealer, een kwaliteitsborging voor de universele toetreders aan het AutoSN. Met zaken als opleiding, inrichting, werkstructuur, etc.  Hier hoort een schouwing bij.
  Wij informeren u graag over onze voorwaarden wanneer uw bedrijf qua locatie in aanmerking komt voor aanvulling van het AutoSN.

Contact opnemen?   Bel 0575 553495 of mail naar info@autosn.nl

 

NB: Toetreding tot het Autoservice Netwerk (AutoSN)  vindt automatisch plaats voor leden van de PCA (Merkspecialisten vereniging voor Peugeot en Citroën) en voor leden van de  VETOS (Merkspecialisten vereniging voor Toyota)

Laatste nieuws

08 januari 2019

Waardering AutoSN

De BOVAG heeft een zogenaamd ROSA onderzoek laten uitvoeren onder de universele formules om de tevredenheid v d deelnemers te meten.

Lees meer
02 maart 2018
nieuws-mrt18

AutoSN groeit als kool!

AutoSN groeit hard. Afgelopen jaar zijn er 20 leden bijgekomen en ook voor 2018 wordt een sterke groei van het netwerk verwacht.

Lees meer
15 januari 2018

Sterk in elk merk

Alle AutoSN dealers zijn sterk in alle merken! Met alle onderhoudsgegevens en onderdelen van ...inderdaad ... elk merk

Lees meer

Waarom AutoSN?

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant moet zich er thuis willen voelen en ook graag weer terugkomen. In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit! Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor zakelijke klanten een aantrekkelijk alternatief.

 • De beste persoonlijke service
 • Veel vestigingen in Nederland
 • Scherpe prijzen
Lees meer

Zoek uw dealer

Vind uw dealer