Technische diensten

Aanvullende garantie

Aanvullende garantie voor nog meer zekerheid!

Wij kunnen uw nieuwe auto of occasion voorzien van aanvullende garantie!  Voor iedereen die gewoon zekerheid wil hebben en geen onverwachte kosten en verrassingen, is deze garantie bedoeld!

Deze extra zekerheid kan voor een uitermate redelijk bedrag worden afgesloten bij alle AutoSN dealers.

Reparaties aan bijvoorbeeld motor of het elektrische systeem zijn gedekt onder deze extra service. Normale slijtage delen zoals o.a. banden, remblokken, wisserbladen vallen natuurlijk niet onder de extra garantie.

Deze garantie sluit direct aan op de BOVAG garantie of meteen op de fabrieksgarantie (als de auto nog in de fabrieksgarantie valt bij de het afsluiten van de aanvullende garantie)

 

Kiest u voor één jaar aanvullend of wellicht zelfs 2 jaar extra garantie, dan krijgt u daar automatisch – voor dezelfde periode –  onze mobiliteitspas bij!

 

Laatste nieuws

08 januari 2019

Waardering AutoSN

De BOVAG heeft een zogenaamd ROSA onderzoek laten uitvoeren onder de universele formules om de tevredenheid v d deelnemers te meten.

Lees meer
02 maart 2018
nieuws-mrt18

AutoSN groeit als kool!

AutoSN groeit hard. Afgelopen jaar zijn er 20 leden bijgekomen en ook voor 2018 wordt een sterke groei van het netwerk verwacht.

Lees meer
15 januari 2018

Sterk in elk merk

Alle AutoSN dealers zijn sterk in alle merken! Met alle onderhoudsgegevens en onderdelen van ...inderdaad ... elk merk

Lees meer

Waarom AutoSN?

De AutoSN dealers zijn bedrijven met een dorps karakter in de goede zin van het woord. De klant moet zich er thuis willen voelen en ook graag weer terugkomen. In combinatie met onze aantrekkelijke uurtarieven kunt u aanzienlijk op kosten besparen, zonder in te leveren op kwaliteit! Door centrale afspraken te maken met leasebedrijven en fleetowners zijn we ook voor zakelijke klanten een aantrekkelijk alternatief.

  • De beste persoonlijke service
  • Veel vestigingen in Nederland
  • Scherpe prijzen
Lees meer

Zoek uw dealer

Vind uw dealer