Technische diensten

Van Hees Automobielbedrijf

Autobedrijf van Hees bestaat al vanaf 1928 en is een begrip in Vleuten en omgeving. Wij zijn al meer dan 50 jaar lid van de BOVAG en tevens PCA-merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën). Ook zijn wij AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Schoolstraat 47
3451 AB, Vleuten
Nederland

Van Hees Automobielbedrijf

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze uiterst modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken. Bij Van Hees bieden wij u tevens een ruime keuze nieuwe auto’s en betrouwbare occasions. Naast onze reguliere diensten kunt u hier ook terecht bij schade aan uw auto. Wij taxeren en repareren de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Gewoon Goed!

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij deze unieke snelgroeiende garageformule, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website