Technische diensten

Autobedrijf Nomen

Autobedrijf Nomen bestaat al meer dan 60 jaar. Een echt no-nonsense familiebedrijf waar kwaliteit en betaalbare tarieven hand in hand gaan. Wij zijn aansloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten) en tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Goudse Rijweg 77-79
2771 AN, Boskoop
Nederland

Autobedrijf Nomen

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte werkplaats, in Boskoop, onderhouden en repareren wij, Toyota’s, maar natuurlijk ook alle overige merken! Wist u dat Toyota met kop en schouders de voorloper met de hybride techniek is? De waterstofauto Toyota Mirai met 0 uitlaatgassen is hier een groot voorbeeld van. Wij helpen u bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto en adviseren u graag over een eventuele financiering. En samen met ons tankstation Nomen & Go zijn wij een allround bedrijf met complete service onder één dak.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben natuurlijk vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website