Technische diensten

Autobedrijf W. Karzijn

Autobedrijf W. Karzijn is al jaren PCA-merkspecialist (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën) en heeft een goede naam in de regio. Wij zijn tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Zuiderzeestraatweg W 91
8085 AC, Doornspijk
Nederland

Autobedrijf W. Karzijn

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij, naast Peugeot en Citroën, natuurlijk alle merken. Naast onze reguliere diensten kunt u hier ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto of een betrouwbare occasion. Schade aan uw auto? Laat ons alles voor u regelen! Wij taxeren en repareren de schade en handelen alles netjes voor u af bij de verzekeringsmaatschappij. Autobedrijf W. Karzijn is hét adres voor uw auto! No-nonsense, gewoon goed! Wij zijn transparant en duidelijk.

AutoSN voor service en kwaliteit

Iedere PCA merkspecialist is aangesloten bij deze unieke snelgroeiende garageformule, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze PCA website