Technische diensten

Autobedrijf Bouman

VETOS Autobedrijf Bouman bestaat al sinds 1955. Wij kennen onze klanten uit de regio en hebben een goede naam opgebouwd als het gaat om kwaliteit en eerlijke tarieven. Wij zijn aangesloten bij de VETOS groep (Verenigde Toyota Specialisten) en zijn tevens AutoSN dealer, universeel met kennis van alle merken.

Dorpsstraat 52-54
4268 GK, Meeuwen
Nederland

Autobedrijf Bouman

Werkplaats AutoSN voor alle merken

In onze modern ingerichte AutoSN werkplaats onderhouden en repareren wij natuurlijk ook alle andere merken! Bij ons krijgt u de kwaliteit en de persoonlijke aandacht die u mag verwachten. Wij investeren nu en in de toekomst in opleidingen en werkplaatsapparatuur – ook voor Toyota en BMW – om u ‘service op maat’ te bieden zonder verrassingen. Op al onze reparaties heeft u bovendien één jaar BOVAG garantie!

AutoSN voor service en kwaliteit

Wist u dat wij alleen auto’s verkopen waarvan de historie bekend is? Al onze auto’s worden geleverd met onderhoudsbeurt voor minimaal één jaar of 15.000 km zorgeloos rijden! Gecombineerd met onze BOVAG garantie blijft uw auto in optimale conditie voor vele jaren rijplezier! Iedere VETOS dealer is aangesloten bij de unieke snelgroeiende garageformule AutoSN, onafhankelijk en up-to-date geschoold in alle merken. En natuurlijk aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Uniek? Beslist! Uw auto onderhouden en repareren kan iedere garage, wij bieden u graag meer… Heldere afspraken, geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Simpel, daar houden wij van!

Zowel zakelijk als particulier: AutoSN

Zowel zakelijk/lease als particulier zit u goed bij AutoSN. Wij hebben natuurlijk vakkundig up-to-date geschoold personeel. Gewoon eerlijk, goede kwaliteit én faire tarieven! Dus als u niet van toeters en bellen houdt bent u bij ons aan het juiste adres!

Zo simpel kan een goede keuze zijn… Kom eens langs, wij zetten graag een stapje extra!

onze VETOS website